Image1
Címlap 50. jubileumi rendezvények

Aktualitások

Érettségi utáni nappali technikumi képzések Komlón a 2021/22-es tanévben

-Jelentkezési lap letöltése: Jelentkezési lap szakmai képzésre Komló 2021

 


2021-22 Komló technikumi képzések

Gyere hozzánk tanulni! (bemutatkozik a TECHNIKUM)


FELNŐTTOKTATÁSI LEHETŐSÉGEK


Fizika-Informatika-Matematika oktatói állás


Fizika-Informatika-Matematika oktatói állás

Munkatársat keresünk


Járványügyi intézményi intézkedési tervop


 

Iskolánk is köszönetét fejezi ki az egészségügyben és minden más területen is az értünk dolgozóknak!


 


Étkeztetési információk

Tudnivalók a menza fizetéshez


Tisztelt Szülők!

„Ezúton értesítjük Önöket, hogy Komló Város Önkormányzat

Képviselő-testülete döntése értelmében 2020. január 01-től a havi étkezési térítési díjak az alábbiak szerint változnak:


Térítési díj 100 %

Térítési díj 50 %

Középiskolás tanuló

420 Ft

210 Ft

A 2020. február 15-től induló MENZA PURE Komló programmal kapcsolatos tájékoztatót a honlapunkon olvashatnak, és telefonon érdeklődhetnek a 72/482-261 111-es melléken.

 

t a régebbi diákjaink Kazinczy Ferenc Szakközépiskolaként, a még régebbi diákjaink, pedig Steinmetz Miklós Szakközépiskolaként ismertek, új neve: Pécsi SZC Kökönyösi Középiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma. A nevünk sokszor változott az elmúlt időszakban, de hagyományainkat, értékrendünket igyekeztünk megőrizni, és átmenteni napjainkra is.

Kedves nyolcadikos diák, kedves gyermekének középiskolát kereső szülő, tájékoztatást kaphatnak iskolánkról, illetve választható szakjainkról, szakmai kínálatunkról, ha a Felvételi tájékoztatónkat megtekintik. Kedves érettségiző diák, ha érettségi utáni továbbtanulási lehetőséget keresel, az Érettségi utáni képzéseknél megtekintheted az OKJ-s szakmakínálatunkat. Jelentkezési lap letölthető innen: OKJ jelentkezési lap

Ha Ön iskolánk állandó dokumentumaira (Szervezeti és Működési Szabályzat, Pedagógiai Program, Házirend, Helyi tanterv) kíváncsi, megtalálja az Alapdokumentumok menüben. Igyekszünk honlapunkat megújítani, új, aktuális információkkal feltölteni diákjaink és tanáraink segítségével.

Ha iskolánkkal kapcsolatban bármilyen kérdése van, forduljon hozzám bizalommal telefonon, e-mail útján, vagy személyesen. Kollégáimmal együtt minden látogatót, érdeklődőt szívesen fogadunk!

Üdvözlettel:

Jankóné Borostyán Gabriella

tagintézmény-vezető helyettes