Image1
Címlap 50. jubileumi rendezvények

Aktualitások

 


 

TANKÖNYVRENDELÉSI INFORMÁCIÓK!!!


Tisztelt Szülők/Gondviselők! Kedves Diákok!


Kérem, hogy a csatolt tankönyvlistán szereplő könyvek megrendeléséről legyen szíves nyilatkozni!

A jelenlegei helyzetben a tankönyvrendelést elektronikus formában, kitöltve kell visszaküldeni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre!

Visszaküldési határidő: 1 nap.


Kitöltésre kerül (begépelve):

• a diák adatai,

• a rendelt példány oszlop,

• a szülő/gondviselő aláírása (be kell gépelni, nem kell aláírni),

• dátum.

 

A 2020/2021. tanévtől (1092/2019. (III. 8.) Korm. határozat)  kiterjesztették a 9-16. évfolyamon, nappali tagozaton tanuló diákokra a térítésmentességet, nem kell a tankönyvekért fizetni.

 

A diákok térítésmentes tankönyvellátását könyvtári könyvek (új és használt) kölcsönzésével tudjuk biztosítani, tehát a tankönyvekért nem kell fizetni.

A nyelvkönyveket, munkafüzeteket nem kell visszahozni, mivel munkatankönyvek és bele kell írniuk, ezeket nem vesszük könyvtári nyilvántartásba.

 

Kérjük a határidő pontos betartását, csak így tudjuk az iskolai megrendelést biztosítani!

 

Ha felmerülne ezzel kapcsolatban bármilyen probléma, kérdéseiket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre küldhetik.

 

Keresztes Annamária

könyvtáros, tankönyvfelelős

 

 

 

 

10. A - B    Tankönyvigénylés a 2020/2021. tanévre

11. A - B    Tankönyvigénylés a 2020/2021. tanévre

12. A - B    Tankönyvigénylés a 2020/2021. tanévre

 

Iskolánk is köszönetét fejezi ki az egészségügyben és minden más területen is az értünk dolgozóknak!


 

Az MDSZ az iskolánkról készített filmmel népszerűsíti, példaként mutatja be a többi iskolának a  Tehetséggondozás sport által projektben az elmúlt tanévben végzett közös eredményes munkát

https://www.youtube.com/watch?v=nTF1FW0j37w

 

 

SZÜLŐI LEVÉL

TANULÓI TÁJÉKOZTATÓ

ÚJ MUNKAREND TÁJÉKOZTATÓ

a 2020-03-16-tól életbelépő

DIGITÁLIS MUNKAREND

bevezetéséről


Étkeztetési információk


Tisztelt Szülők!

„Ezúton értesítjük Önöket, hogy Komló Város Önkormányzat

Képviselő-testülete döntése értelmében 2020. január 01-től a havi étkezési térítési díjak az alábbiak szerint változnak:


Térítési díj 100 %

Térítési díj 50 %

Középiskolás tanuló

420 Ft

210 Ft

A 2020. február 15-től induló MENZA PURE Komló programmal kapcsolatos tájékoztatót a honlapunkon olvashatnak, és telefonon érdeklődhetnek a 72/482-261 111-es melléken.

 

ÉRETTSÉGI

Érettségivel kapcsolatos tudnivalók elérhetők az https://www.oktatas.hu oldalon

t a régebbi diákjaink Kazinczy Ferenc Szakközépiskolaként, a még régebbi diákjaink, pedig Steinmetz Miklós Szakközépiskolaként ismertek, új neve: Pécsi SZC Kökönyösi Középiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma. A nevünk sokszor változott az elmúlt időszakban, de hagyományainkat, értékrendünket igyekeztünk megőrizni, és átmenteni napjainkra is.

Kedves nyolcadikos diák, kedves gyermekének középiskolát kereső szülő, tájékoztatást kaphatnak iskolánkról, illetve választható szakjainkról, szakmai kínálatunkról, ha a Felvételi tájékoztatónkat megtekintik. Kedves érettségiző diák, ha érettségi utáni továbbtanulási lehetőséget keresel, az Érettségi utáni képzéseknél megtekintheted az OKJ-s szakmakínálatunkat. Jelentkezési lap letölthető innen: OKJ jelentkezési lap

Ha Ön iskolánk állandó dokumentumaira (Szervezeti és Működési Szabályzat, Pedagógiai Program, Házirend, Helyi tanterv) kíváncsi, megtalálja az Alapdokumentumok menüben. Igyekszünk honlapunkat megújítani, új, aktuális információkkal feltölteni diákjaink és tanáraink segítségével.

Ha iskolánkkal kapcsolatban bármilyen kérdése van, forduljon hozzám bizalommal telefonon, e-mail útján, vagy személyesen. Kollégáimmal együtt minden látogatót, érdeklődőt szívesen fogadunk!

Üdvözlettel:

Jankóné Borostyán Gabriella

tagintézmény-vezető helyettes